Esittely | Kuvia | Japaninpystykorva | Urokset | Nartut | Pentuja | Pentueet | Tuloksia | Uutisia | Linkit | Vieraskirja | In English

Uutisia 2012

24.12.
Toivotamme Rauhallista Joulua!

Y-pennuista osa on lähtenyt maailmalle ja Pikku Myy jäi luokseni järjestämään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Onnea matkaan pennuille sekä uusille omistajilleen!

Alkutalven aikana kävimme muutamissa näyttelyissä mukavalla menestyksellä. Seinäjoella käväisimme poikavoittoisella joukolla, jossa parhaista tuloksista vastasivat Luca ollen toiseksi paras uros ja saaden sertin sekä Juki, joka sijoittui kolmanneksi parhaaksi urokseksi. Tarttoon reissasimme Nellin, Bellan ja Inkkarin kanssa. Nelli hurmasi lauantaina tuomarin todella ja valittiin rodun parhaaksi. Kalju Inkkari sai tyytyä urosten toiseen sijaan. Bella oli molempina päivinä ROP-veteraani ja toiseksi paras narttu. Sunnuntaina Nelli voitti jälleen nartut ja oli VSP. Inkkari yllätti voittamalla urokset ja lopulta Nellinkin tuloksenaan ROP. Helsingissä Juki oli hienosti neljänneksi paras uros. Mukavia reissuja huippuseurassa :)

Jotta elämä ei rauhoittuisi ihan vallan, syntyi meille 2 pentuetta joulukuussa. Raisu synnytti 5 pentua, joista 4 narttua ja yksi uros. Seuraavaksi Sindi synnytti 6 pentua, joista 5 narttua ja yksi uros. Muutaman viikon päästä on jälleen vilinää ja vilskettä.

20.10.
Pennut syntyivät jo melkein 5 viikkoa sitten ja alkavat olla jo isoja koiran alkuja. Y-pentueeseen syntyi 3 poikaa ja yksi pikkuinen tyttö. Helmi on ollut erittäin huolehtivainen emo ja keskittynyt lastensa hoitamiseen. Pikkuhiljaa alkaa pentujen elintila laajentua ja ensimmäiset kyläilyt on tehty ja samalla automatkat. Hyvin ovat pennut ottaneet uudet asiat vastaan.


Pojat 1 & 2


Poika 3 & tyttö

Lisää kuvia pennuista pentuja-sivulla.

Syyskuun lopussa käväisimme Ahvenanmaalla Eckerössä näyttelyssä. Tuloksista sen verran, että Nasu oli hienosti PN-4 ja sai vara-cacibin. Muuten koirat saivat vain kokemusta. Reissu oli kuitenkin oikein mukava ja seura mitä mahtavinta :). Kuvia koirista tarttui matkaan melkoinen määrä kauniissa maisemissa.

Tässä pari syksyistä kuvaa:


Viltsun ja Jennan syysleikit


Nasu & Viltsu, äiti ja tytär

15.9.
Elokuun näyttelyt on näytelty ja kesäkin alkaa olla ohi. Koko elokuu mentiin sellaista tahtia näyttelystä toiseen, että välillä jo itseäkin hirvitti. Tuloksia muistellessa ei kuitenkaan hymy hyydy :)

Ensin suunnattiin kohti Liettuaa. Auto oli melkoisen tarkkaan täyteen pakattu, kun sinne oli sullottu 7 koiraa ja 3 ihmistä sekä kaikki tarpeelliset tavarat. Druskininkaissa osallistuttiin kahteen näyttelyyn, joista Inkkari sai kahden vara-cacibin verran kokemusta. Inkkari tosin oli kesän aikana kaljuuntunut aina vain lisää ja näytti nyt jo siltä, ettei ollut pukeutunut edes uikkareihin. Joten siinä mielessä hienot tulokset. Roosalle tuli samat tulokset, mutta koska kilpakumppanista tuli ensimmäisenä päivänä kansainvälinen muotovalio, voimme anoa toisesta vara-cacibista Roosalle cacibin. Lunalle oli luvassa 2 luokkavoitto-sertiä ja roppakaupalla kokemusta. Bella oli molempina päivinä hienosti ROP-veteraani ja tuli Liettuan veteraanivalioksi. Viltsu esitteli bikinimuotia vain toisena päivänä, mutta tuomari ei ollut niin kovin karvojen perään ja niin Viltsu sai juniori-sertin ja oli ROP-juniori. Heti lauantain näyttelypäivän jälkeen pakkasimme auton ja lähdimme matkaan kohti Viroa, sillä sunnuntaina oli luvassa vielä näyttely Pärnussä.

Pärnun tulokset olivat vallan mainioita. Bella ROP-veteraani ja VSP. Viltsu ROP-juniori ja PN-2. Luna SERT, CACIB ja PN-3 :) Viltsusta tuli myös Viron juniorimuotovalio ja samalla myös Liettuan juniorivalio :)


ROP Houndbrae Akush ja VSP Lumivyöryn Afrodite

Seuraavana viikonloppuna olikin vuorossa suomalaisia näyttelyitä. Lauantaina ajelin Helsinkiin Bellan ja Tildan kanssa ja sain Espoosta mukaani Essin ja Jukin. Ensin Juki voitti hienosti urokset ja sai ensimmäisen suomalaisen sertin. Sitten oli tyttöjen vuoro, joista vain Tilda ja Bella saivat SA:t. Bella valittiin parhaaksi nartuksi ja ROP-veteraaniksi ja Tilda hyvänä kakkosena sai sertin ja tuli Suomen muotovalioksi :) Juki ja Bella kilpailivat sitten vielä keskenään ja Juki valittiin rodun parhaaksi ja Bella VSP:ksi.


Tilda, Lumivyöryn Päivänsäde, tuore Fi Mva

Seuraavana päivänä sama koirakolmikko lähti mukaani Raisioon. Nina toi Foksin paikalle, sillä olin uskaltautunut ilmoittamaan nuoren herran ensimmäiseen näyttelyynsä. Vähän jännitti mennä kehään, sillä olimme harjoitelleet näyttelykäyttäytymistä viimeksi joskus viime syksynä. Mutta hienosti Foksi sai erinomaisen. Kilpailuluokassa esiintyminen ei enää mennyt niin hyvin, vaan perässä juossut koira kiinnosti kovasti ja pari loikkaakin piti esitellä. Foksi kuitenkin voitti luokkansa, mutta SA jäi säheltämisen takia saamatta. Olin kuitenkin todella tyytyväinen lopputulokseen, sillä Foksin tultua Suomeen reilua vuotta aiemmin lähes villikoirana, jolla ei ollut mitään halua olla tekemisissä ihmisten kanssa, en olisi ikinä uskonut sen voivan olla niinkin rento näyttelytilanteessa. Paljon on tehty töitä ja siitä myös suuri kiitos Foksin sijoitusperheelle! Juki jatkoi menestystään voittamalla urokset tälläkin kertaa ja saaden toisen sertin. Tildalle ERI ja Bella ROP-veteraani ja PN-4. Jälleen Juki valittiin myös rodun parhaaksi.


ROP Lumivyöryn Special Edition & VSP Saarnion Obake


Foksi, Baltik Lain Arctic Fox

Seuraavan viikonlopun ohjelmassa oli lauantaina Kouvola ja sunnuntaina Heinola. Ensin Kouvolassa Juki oli paras uros, sai kolmannen sertin ja tuli Suomen muotovalioksi! Tilda PN-3, kaljulle Raisulle ERI 3, Bella VSP-veteraani ja VSP - Jukin ollessa jälleen ROP :) Viimeisenä esitimme kasvattajaluokan, joka palkittiin kunniapalkinnolla.


Fi Mva Lumivyöryn Special Edition


ROP Lumivyöryn Special Edition ja VSP Lumivyöryn Afrodite, kuva: Soile Aarnio


VSP-veteraani Lumivyöryn Afrodite ja ROP-veteraani Maahiskiven Yuufuku-Noosama


Kasvattajaryhmämme Kouvolassa, kuva: Soile Aarnio

Sunnuntaina Heinolassa Juki voitti jälleen urokset, mutta tällä kertaa lopputuloksena VSP. Tilda hienosti PN-2. Tällä kertaa Bella joutui päästämään nuoremmat edelleen ja sijoitus oli ERI 3, SA.


VSP Lumivyöryn Special Edition ja ROP Saarnion Natsuko, kuva: Soile Aarnio

Elokuun viimeinen viikonloppu kului Tervakoskella ja Kangasalla erikoisnäyttelyssä. Tervakoskella Juki PU-2 kera vara-cacibin. Bella PN-2 ja ROP-veteraani. Meli oli mukana näkemässä vähän näyttelyhälinää, sillä seuraavan päivän erikoisnäyttely oli Melin ensimmäinen näyttely. Oikein reippaasti Meli suhtautui tilanteeseen.


Meli, Lumivyöryn Xtra Xpressive

Kangasalle lähti sitten mukaan joukko turistikoiria neljän kehään ilmoitetun lisäksi. Uroksia en ollut ilmoittanut kuin Jukin, joka oli valioluokan kolmas SA:n kera. Tytöissä Meli sijoittui junioriluokan neljänneksi, mutta SA jäi saamatta tippumassa olleen turkin takia. Hieno aloitus kuitenkin ju uri 9 kuukautta täyttäneelle :) Raisu tiputti kaiken turkkinsa juuri ennen näyttelyä, mutta siitä huolimatta tuomari piti Raisusta oikein paljon ja totesi Raisun erinomaiseksi. Enempiä sijoituksia ei ollut luvassa 14 valionartun joukosta. Bella esiintyi iloisesti ja pirteästi ja voitti veteraaninartut. Hienosti Bella jaksoi esiintyä vielä toiseksi kauneimmaksi nartuksi ja ROP-veteraaniksi. Huikea suoritus jo 13-vuotta täyttäneeltä Bellalta :)


ROP-VET Lumivyöryn Afrodite ja VSP-VET Kalabalik Attack Af Felix

30.8. oli meillä suuri juhlapäivä, sillä Vilma täytti 17 vuotta. Vilma juhlisti syntymäpäiväänsä metsäretkellä ja kakun syönnillä.

Käväisimme terveystarkastuksissa isommalla joukolla 11.9. Uusimpana tutkimuskohteena kuunneltiin useamman koiran sydämet ja tavoitteena on saada tulevaisuudessa kaikille koirille sydänkuuntelutulokset. Koska Kennelliitto muutti ohjeita polvitarkastusten suhteen, päätimme myös tutkituttaa yli 3-vuotiaita koiria polvien osalta uudelleen. Nämä projektit kestää varmasti pidemmän aikaa, sillä tutkittavia koiria on useita eri puolilla Suomea, mutta nyt on päästy alkuun. Tässä lueteltuna kaikki tutkitut koirat tuloksineen:

Baltik Lain Arctic Fox, sydänkuuntelu: ei sivuääniä, terveet silmät
Crystalclear Moondancer, sydänkuuntelu: ei sivuääniä, polvet 0/0, terveet silmät
Lumivyöryn Hakaku Hansamu, sydänkuuntelu: ei sivuääniä, terveet silmät
Lumivyöryn Reijin Ranman, sydänkuuntelu: ei sivuääniä, polvet 0/0
Lumivyöryn Que Vida, sydänkuuntelu: ei sivuääniä, polvet 0/0
Lumivyöryn Tosi Ihana, sydänkuuntelu: ei sivuääniä
Pihlajaniemen Akino Kusano, sydänkuuntelu: ei sivuääniä, terveet silmät
Pähkinän Elevee Par Moi, sydänkuuntelu: ei sivuääniä

Tuloksissa huomionarvoista on se, että Vilmalla on edelleen 17-vuotiaana terve sydän.

1.8.
Heinäkuun puolivälissä oli lomailtu näyttelyistä tarpeeksi ja suuntasimme auton kohti Oulua. Päivän parhaasta tuloksesta vastasi Bella, joka ylsi parhaaksi nartuksi melkoisen suuresta narttujoukosta sekä VSP-veteraaniksi. Haiku pääsi elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn ja sai kivan arvostelun. Rico ja Nellikin saivat mukavat arvostelut, mutta sen suurempia sijoituksia ei tullut tällä kertaa. Oli myös todella mukava nähdä nuorta kasvattiani Dinaa (Lumivyöryn Xtraordinary Xena), joka osallistui ensimmäistä kertaa pentuluokkaan ja tuloksena oli hienosti ROP-pentu. Onnea, Tiina! Kiitos Sarille mukavasta seurasta ja kaikesta avusta Oulun reissulla!


ROP Noblewhite Classy Casanova ja VSP Lumivyöryn Afrodite

Seuraava näyttely olikin viime viikonloppuna Mikkelissä. Tällä kertaa matkaan lähtivät Hoppu, Tilda ja Bella. Hoppu tiputti turkkinsa täysin - koskaan ennen ei ole turkkia ollut yhtä vähän. Siitä huolimatta kiva arvostelu. Tilda ja Bella olivat paremmassa turkissa ja Tilda sijoittui neljänneksi parhaaksi nartuksi ja Bella sai viedä kotiin mukanaan ROP-veteraanin palkinnot. Kiitos Katille Tildan tuomisesta paikalle!

Tästä alkoikin varsinainen näyttelyputki, sillä tulevina viikonloppuina meidät voi nähdä milloin missäkin näyttelykehässä.

Pentusuunnitelmatkin ovat edenneet ja toivottavasti seuraava pentue syntyy syyskuussa Helmille.

10.7.
Alkukesä on hujahtanut vauhdilla, vaikka ollaan pidetty näyttelytaukoakin tässä jo lähes kaksi kuukautta. Toukokuussa vietettiin aktiivinen viikonloppu ajellen ensin lauantaina Haminaan ja sunnuntaina Tampereelle. Haminassa Luca sijoittui neljänneksi parhaaksi urokseksi saaden vara-sertin. Tytöistä Nelli PN-2 kera vara-sertin ja vara-cacibin ja Bella PN-4. Tampereella kehässä oli Inkkari, joka oli jo ehtinyt suorittaa täydellisen karvantiputuksen, joten tuloksena EH. Nelli sijoittui valioluokan toiseksi ja Bella esiintyi pirteästi PN-3 sijalle sekä ROP-veteraaniksi.

Toukokuussa käytiin myös silmätarkastuksessa muutaman tytön kanssa ja Sindin, Nellin, Helmin ja Lunan silmät todettiin terveiksi. Kesäkuussa oli vuorossa Viltsun lonkka- ja kyynärkuvat, joista tulokset parhaat mahdolliset A/A ja 0/0. Polvet ja silmät tutkitaan myöhemmin tulevaisuudessa sopivan tilaisuuden tullen.

Kasvatteja on ollut oikein mukava nähdä. Waldo (Lumivyöryn Oikea Ohjus) kyläili meillä viikon verran ja tässä kuva pojasta:


Waldo, Lumivyöryn Oikea Ohjus

Pentusuunnitelmat vähän viivästyivät juoksuja odotellessa, mutta jospa syksyllä olisi luvassa pentujen tuhinaakin jälleen.

12.5.
Uusia valioita:


BG MVA RO & MD & LT JMVA LTJV-12
Lumivyöryn Ureshii

RO MVA BY & EE & BG JMVA Lumivyöryn Tosi Inkkari


BG & HR JMVA Lumivyöryn Villiruusu


CIB PL & EE & RO & BG & MD MVA SIV-10 PL&PZV-08 LTJV-08 Lumivyöryn Lenda Novo

FI & RO & RU & EE & BG & MD MVA EEJV-10 EEV-10 Lumivyöryn Reijin Ranman

MD & EE & LT JMVA LTJV-12 Lumivyöryn Tosi Ihana

Loma hujahti vauhdilla. Auton mittariin kertyi paljon kilometrejä, näimme kauniita maisemia useammassa eri maassa ja oleilimme noin 25-30 asteen lämmössä. Siinä sivussa juostiin koirien kanssa muutama kierros näyttelykehissä hienoin tuloksin. Ensimmäinen etappi oli Satu Mare Romaniassa. Siellä järjestettiin kaksi kansainvälistä näyttelyä. Tämän viikonlopun saldo oli Lucasta Romanian juniorimuotovalio sekä Raisusta, Hopusta ja Ricosta Romanian muotovalioita. Näyttelyiden jälkeen matka jatkui kohti Bulgariaa.

Bulgariassa oli vuorossa kaksi kansainvälistä näyttelyä sekä kaksi Moldovan Kennelliiton järjestämää kansallista näyttelyä. Viltsusta ja Ricosta tuli Bulgarian juniorimuotovalioita, Raisusta, Hopusta ja Lucasta Bulgarian muotovalioita. Sindistä ja Lucasta Moldovan juniorimuotovalioita ja Raisusta ja Hopusta Moldovan muotovalioita. Tässä vaiheessa oli nuoriso-osastolla Sindillä, Ricolla ja Lucalla myös ensimmäiset cacibit kasassa.

Seuraavaksi matka kulki Kroatiaan - todella kauniille näyttelypaikalle. Tässä vaiheessa enää Viltsu osallistui jokaiseen näyttelyyn, koska toiveissa oli saada Viltsusta myös Kroatian juniorimuotovalio. Näin kävikin, sillä Viltsu oli ROP-juniori kaikkina neljänä päivänä. Rico, Luca, Sindi ja Raisu saivat jokainen 2 cacibia ja näin oli kolmella nuorella jo jokaisella vähintään 3 cacibia kasassa ja Raisulla täyttyi juuri aikaraja ensimmäisestä cacibista, joten Raisusta tuli kansainvälinen muotovalio. Kyllä näiden tulosten jälkeen kelpasi lähteä kotimatkalle :)


Rico meressä ja Viltsu rantakivellä Kroatiassa


Luca ja tytöt Sindi, Raisu ja Viltsu Kroatiassa

Vuoden ensimmäinen Valkohuisku ilmestyi heti reissusta palattuani ja oli hienoa saada muistutus viime vuoden kilpailuiden tuloksista. Meillä oli todella huippuvuosi. Minut palkittiin Vuoden 2011 kasvattajana :) Siitä suuri kiitos kasvateilleni perheineen! Sindi esiintyi pentuluokissa voittaen vuoden japsipentu 2011 -kilpailun. Bella sijoittui tasapisteillä toiseksi vuoden veteraani -kilpailussa. Lisäksi Bella sijoittui 7. narttujen joukossa. Urosten joukossa Inkkari sijoittui kahdeksanneksi ja Riemu yhdeksänneksi. Hopun jälkikasvu toi isälleen 4. sijan vuoden jalostusurosten joukossa ja Nana sijoittui 8. jalostusnartuissa. Erityisesti Bellan sijoitukset lämmittävät mieltäni, sillä Bella täytti viime vuonna 12 vuotta. Pian ikää on mittarissa 13 vuotta ja vähän on jo vähennetty näyttelyitä, mutta koska Bella on edelleen innoissaan lähdössä mukaan ja esiintyy intoa säteillen, ei Bellaa vielä väkisin siirretä kokonaan eläkkeelle. Katsotaan kuinka pitkään Bella nauttii esiintymisestä ja pysyy hyvässä kunnossa.

18.4.
Pääsiäismaanantaina ajeltiin Lappeenrantaan näyttelyyn. Japseja matkassa oli mukana 3, Luca, Sindi ja Raisu. Tulokset olivat mahtavat, Luca ROP ja Raisu VSP ja molemmat saivat myös sertit. Sindi sai jälleen lisää kokemusta tuloksenaan EH ja luokkavoitto.


Lumivyöryn Ureshii & Lumivyöryn Reijin Ranman

Saimme lonkka- ja kyynärtuloksia Kennelliitosta. Sindillä lonkat B/B, Ricolla ja Foksilla C/C. Kaikilla kolmella kyynärät 0/0.

Seuraavaksi lähdemme viettämään minun viimevuotista kesälomaani sellaisiin maisemiin, missä on jo ihan kesä. Auto lastataan jälleen täyteen koiria ja tavaraa sekä seikkailumieltä. Jos yhteydet pelaavat, niin päivityksiä voi olla luvassa jo matkaltakin.

24.3.
Olimme 11.-12.3. Vilnassa Sindin, Nellin, Lucan ja Riemun kanssa. Ihmisseurana mukanani matkasi Kaisa ja Kirsi. Kiitos teille mukavasta matkaseurasta jälleen! Tulokset olivat jälleen hienoja. Tuli uusia Voittaja-titteleitä, sertejä, cacibeja, juniori-sertejä ja Riemusta Liettuan muotovalio. Luca valittiin kumpanakin päivänä rodun parhaaksi.


Lumivyöryn Ureshii, Luca

Viime viikolla käytiin jälleen tutkituttamassa koiria polvien, lonkkien ja kyynärien osalta. Foksilla, Sindillä ja Ricolla on virallisesti terveet polvet. Lonkkien ja kyynärien osalta odotellaan tuloksia Kennelliitosta.

4.3.
Viime viikonloppuna reissattiin jälleen maailmalla. Lähdin Jukin, Ricon, Roosan ja Kirpun kanssa matkaan kohti Minskiä ja kahta kansainvälistä näyttelyä. Valko-Venäjä oli mielenkiintoinen kokemus ja meidän matka sujui oikein hienosti. Tuloksetkin olivat hienoja, sillä Juki ja Roosa tulivat Valko-Venäjän valioiksi ja Rico ja Kirppu juniorivalioiksi. Juki valittiin rodun parhaaksi molempina päivinä.


Lumivyöryn Special Edition, Juki

10.2.
Taas on aloiteltu tätä vuotta kaikenlaisen kiireen keskellä :) Loppuvuodesta jäi kertomatta, että Haiku ja Naskali kävivät terveystutkimuksissa. Haiku todettiin kaikin puolin terveeksi ja Naskalikin näiden virallisten tutkimusten (polvet, lonkat ja kyynärät) osalta. Naskalilta löytyi yllätykseksemme kuitenkin selkämuutos.

X-pentue on ollut ilonamme, mutta nyt ovat jo ensimmäiset pennut lähteneet maailmalle. Vielä olisi iloinen hännänheiluttaja urospentu vailla omaa kotia.

Tammikuussa käväisimme isolla joukolla terveystutkimuksissa. Juki, Luca, Kirppu, Yuki ja Iines tutkittiin polvien, lonkkien ja kyynärien osalta. Ainoa pettymys tuloksissa oli Yukin polvet, jotka olivat 1/2. Kaikki muut todettiin kaikin puolin terveiksi ja Yukinkin lonkat ja kyynärät olivat terveet :)

Näyttelyvuosi alkoi meidän osalta Tartossa 14.-15.1. Jukilla oli viimeiset mahdollisuudet iän puolesta tulla juniorimuotovalioksi ja hienosti tämä tavoite täyttyikin. Juki oli ROP molempina päivinä. Karvattomat tytöt Raisu ja Sindi saivat tyytyä olemaan vain erittäin hyviä lauantaina. Sunnuntaina tytötkin todettiin erinomaisiksi ja Raisu valittiin VSP:ksi ja Sindi oli VSP-juniori.

Seuraavana viikonloppuna oli vuorossa ryhmänäyttely Kokkolassa. Oli oikein mukava nähdä Pyryä (Lumivyöryn Tosi Vikkelä) perheineen, kiitos teille oikein paljon! Pyryn oli tyytyminen laatuarvostelussa tulokseen hyvä, samoin kävi Hopullekin. Tytöt olivat enemmän tuomarin mieleen. Pikkuinen Villiruusu oli päässyt ensimmäiseen näyttelyyn esittelemään sirkustemppuja, mutta yllättikin saamalla erinomaisen sekä sijoittumalla luokkansa kolmanneksi. Helmi esiintyi maltillisemmin ja voitti avoimen luokan. Parhaiden narttujen joukosta Helmi sijoittui toiseksi, sai sertin ja tuli Suomen muotovalioksi.

Viime viikonloppuna käväistiin Keuruulla. Pyry (Lumivyöryn Tosi Vikkelä) sai hienon arvostelun, mutta oli tuomarin makuun kookas ja hieman haalistunut kirsupigmentti vaikutti arvosanaan, joka oli jälleen hyvä. Junioripoikien joukosta Naskali ja Luca todettiin erinomaisiksi, Naskali ensimmäiseksi ja Luca toiseksi. Molemmat pojat saivat myös SA:n. Lopulta Naskali voitti urokset ja oli VSP saaden komeasti ensimmäisestä virallisesta näyttelystä ensimmäisen sertinsä. Luca oli urosten neljäs ja sai varasertin. Tämä näyttely oli myös Lucalle ensimmäinen virallinen näyttely. Tyttöjen puolella Villiruusu oli harjoitellut lisää sirkustemppuja ja nauratti niin tuomaria, kehäsihteereitä kuin yleisöäkin esiintymisellään :) Pikku-sähikäinen todettiin erittäin hyväksi ja parhaaksi junioritytöksi. Bella-mummo oli lähtenyt myös matkaan ja esiintyi yhtä iloisesti kuin aiemminkin. Bella valittiin luokkansa toiseksi sekä neljänneksi parhaaksi nartuksi. Ei voi olla kuin ylpeä, että 12,5-vuotias on edelleen näin hienossa kunnossa ja nauttii esiintymisestä :)

Näyttelyiden lisäksi on touhuiltu paljon muutakin koirien kanssa. Kauniina pakkaspäivänä ulkoilutin myös hieman kameraa ja siltä reissulta muutama kuva:


Lumivyöryn Walloittava Wilinä & Lumivyöryn Villiruusu


Lumivyöryn Villiruusu & Lumivyöryn Walloittava Wilinä


Lumivyöryn Xtra Xpressive & Lumivyöryn Xtraordinary XenaUutisia aiemilta vuosilta:
2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005

© Lumivyöryn Japaninpystykorvat | reetta.minkkinen@gmail.com