Esittely | Kuvia | Japaninpystykorva | Urokset | Nartut | Pentuja | Pentueet | Tuloksia | Uutisia | Linkit | Vieraskirja | In English

Uutisia

Uusimmat uutiset löytyvät jatkossa Facebook-sivulta ja pidempiä tarinoita ajoittain blogista.

23.12.
Uudet uutiset päivittyvät jatkossa blogiin. Toivottavasti tuloksena on päivityksiä useammin :)

21.8.
Taas on jäänyt uutiset päivittämättä luvattoman pitkäksi aikaa... Ja paljon tapahtunut jälleen. Meillä on jälleen pentuja ja lisää tulossa :) Luna synnytti juhannuksena pojan ja 3 tyttöä, jotka ovat jo kasvaneet lähes luovutusikään. Nelli synnytti heinäkuussa 2 urospentua. Molemmista pentueista on vapaana pentuja ja parille pennulle etsimme sijoituskotia. Pennuista lisätietoa pentuja-sivulla

Roosa on kasvattanut mahaansa hyvää tahtia ja pentujen odotetaan syntyvän viikon kuluessa. Sindikin on astutettu ja pentuja odotetaan elo-syyskuun vaihteessa. Näistä pentueista lisää, kun ehdin kirjoittaa enemmän :)

Nuoriso on juossut näyttelyissä harjoittelemassa mukavin tuloksin eikä vähän vanhempienkaan tuloksissa ole ollut valittamista. Keväällä Foksi kävi näyttelykiertueella tavoitteena kolmas serti. Meillä tärppäsi heti ensimmäisessä näyttelyssä ja niinpä Foksi on nyt Suomen muotovalio :)


Fi Mva Baltik Lain Arctic Fox

Charlie lähti myös parille näyttelykiertueelle vähän samoin tavoittein, tosin Charlien tavoite oli 2 sertiä. Lisäksi toivoimme myös cacibia Suomesta. Kaikki toiveemme toteutuivat ja niimpä Charlie on myös Suomen muotovalio ja yhtä cacibia vaille Kansainvälinen muotovalio :)


Fi & By Mva ByV-14 Lumivyöryn Äärimmäisen Komee

Mila on juoksennellut pitkin kesää muutamissa näyttelyissä ja tuloksena oli lopulta 2 sertiä ja 2 cacibia, joten Milastakin tuli Suomen muotovalio :)


Fi Mva Houndbrae Bizzie Lizzie

Miina aloitti viralliset näyttelyt hienosti saaden 3 sertiä ja Viron Juniorivoittaja -tittelin.


EeJV-15 Lumivyöryn Carcci Vai Cepponen

Kävimme Tallinnassa Voittaja-näyttelyssä toukokuun lopussa ja kaiken kaikkiaan reissu oli tuloksiltaan aivan mahtava. Jukista tuli Kansainvälinen ja Viron muotovalio sekä Viron Voittaja 2015. Peppi sai ensimmäisen cacibin, Viron Voittaja 2015 -tittelin sekä tuli Viron muotovalioksi. Miina sai Juniori Voittaja 2015 -tittelin.


Lumivyöryn Carcci Vai Cepponen, Special Edition ja Zatumainen Zulozilmä

Nelli, Nella ja Pötkö keräsivät menestystä pentuluokista ennen kuin turkki tippui. Kaikilla useampi ROP-pentu -sijoitus.


Lumivyöryn Catujen Cuningatar


Lumivyöryn Dancing Queen


Lumivyöryn Dance With Me

1.1.
Uusi vuosi ja vanhempia ja uudempia uutisia...

Viime vuoden loppupuoli kului hyvin paljolti pentujen kanssa touhuillessa, kun Raisun ja Melin pennut pistivät vauhtia arkeemme. Nyt lähes kaikki pennut ovat jo uusissa kodeissaan, mutta yksi pieni pojankoltiainen täällä olisi vailla yhteistyökykyistä sijoituskotia. Lisää pentuja-sivulla.

Loppuvuoteen mahtui niin ilon kuin surun hetkiä. Rommin jouduimme lähettämään koirien taivaaseen, kun tiet oli käyty läpi pojan hoitamiseksi. Rommin sairaskertomus 4-vuotiaasta eteenpäin on ollut erittäin pitkä, mutta nyt tuli vastaan ongelmia, joiden hoitaminen ei enää onnistunut. Meillä kaikilla on niin ikävä urheaa ja reipasta Rommia.


Rommi, Lumivyöryn Magee Kundi, 10.5.2007 - 19.11.2014

Nasu lähti myös aivan yllättäen enkeliksi vakavan sairastumisen takia. Osanottoni Mäntylän perheelle surussa!


Nasu, Lumivyöryn Linda Branca, 17.12.2006 - 18.12.2014

Ninnistäkin tuli enkeli kamalan tapaturman seurauksena. Osanottoni Ninnin perheelle!


Ninni, Lumivyöryn Ballerina 7.3.2014 - .1.2015

Näiden suru-uutisten lisäksi suru-uutisia olen saanut muitakin loppuvuoden aikana, joten surua on ollut jo ihan tarpeeksi ja toivottavasti edessä olisi paljon valoisampi uusi vuosi.

Iloisempia asioita on koettu ihanien pentujen kanssa ja näyttelyissä sekä tietysti ihan joka päivä omien koirieni kanssa :)

Raisun ja Foksin pennuista Miina ja Nelli muuttivat sijoituskoteihin ja tulevat edustamaan porukkaamme näyttelyissä ja toivottavasti tulevaisuudessa uusien Lumivyöryjen emoinakin. Melin ja Ilatron tyttö Nella muutti myös sijoituskotiin, joten eiköhän meillä riitä tuleviksi vuosiksikin jännitettävää, kun näidenkin tyttöjen edesottamuksia ihmetellään :)

Näyttelyistä kerättiin muutamia uusia titteleitä:


CIB & Fi Mva Lumivyöryn Raifutaimu Ravu


Fi Mva Lumivyöryn Xtra Xpressive


Fi Mva Lumivyöryn Yliveto


By Mva & ByV-14 Lumivyöryn Äärimmäisen Komee


By Mva Lumivyöryn Ökykomia Ökö


By Mva Lumivyöryn Zatumainen Zulozilmä


By Jmva & ByJV-14 Houndbrae Bizzie Lizzie


HeJW-14 Lumivyöryn Aikamoinen Blondi


JV-14 Lumivyöryn Ballerina

Seuraavia pentuja odottelemme syntyväksi myös. Saa nähdä millaisia riiviöitä meille tällä kertaa syntyy :)Uutisia aiemilta vuosilta:
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005

© Lumivyöryn Japaninpystykorvat | reetta.minkkinen@gmail.com